Advertising
Advertising

<p>A mirror near the mailboxes in the lobby gives the illusion of more space. A team from <a href="http://www.lighting.co.jp">Lighting Planners Associates</a>, based in Japan, added the uplights behind the bench for effect. The architectural firm left the

Photo
Originally appeared in Salaam Mumbai
on July 28, 2010
&lt;p&gt;A mirror near the mailboxes in the lobby gives the illusion of more space. A team from &lt;a href=&quot;http://www.lighting.co.jp&quot;&gt;Lighting Planners Associates&lt;/a&gt;, based in Japan, added the uplights behind the bench for effect. The architectural firm left the

A mirror near the mailboxes in the lobby gives the illusion of more space. A team from Lighting Planners Associates, based in Japan, added the uplights behind the bench for effect. The architectural firm left the ceilings raw concrete to make the space "more enigmatic," says Schultz.

Appears in

Advertising