Advertising
Advertising

“Originally there was a wall right down the middle of the lower floor where the pole is,” Depardon explains. “It was relatively dark, and we felt the best thing to do was to open it all up.” While Koch’s design featured wooden walls, “we decided not to pu

Photo
Originally appeared in Techbuilt House
on December 8, 2010
“Originally there was a wall right down the middle of the lower floor where the pole is,” Depardon explains. “It was relatively dark, and we felt the best thing to do was to open it all up.” While Koch’s design featured wooden walls, “we decided not to pu
“Originally there was a wall right down the middle of the lower floor where the pole is,” Depardon explains. “It was relatively dark, and we felt the best thing to do was to open it all up.” While Koch’s design featured wooden walls, “we decided not to put the plywood panels back in, and chose Sheetrock to lighten it all up.” The architects also replaced the original concrete floor with one incorporating a radiant heat system.

Appears in

Advertising