Advertising
Advertising

The Welcome Hut reuses a shipping container to provide visitors with information about Brick Works. When Evergreen took over the site in the early 2000s, it was impossible to look around and not see graffiti, but instead of repainting remnants of the orig

Photo
Originally appeared in Evergreen Brick Works
on April 4, 2011
The Welcome Hut reuses a shipping container to provide visitors with information about Brick Works. When Evergreen took over the site in the early 2000s, it was impossible to look around and not see graffiti, but instead of repainting remnants of the orig
The Welcome Hut reuses a shipping container to provide visitors with information about Brick Works. When Evergreen took over the site in the early 2000s, it was impossible to look around and not see graffiti, but instead of repainting remnants of the original buildings, Levitt Goodman Architects decided to celebrate the site's history and incorporate materials like these old doors as they were. (Watch our slideshow about the Welcome Hut to see more of its details and the reclaimed materials used in the space.)

Appears in

Advertising