Advertising
Advertising

"We wanted a strong connection to the outdoors. This is a cliché and every project in L.A. talks about that connection, but in this case the adjacent canyon wall forms a sort of amphitheater. Because of the steepness of the canyon slopes that ‘wall’ is ve

Photo
Originally appeared in Bruce Bolander on Kitchen Design
on June 14, 2011
"We wanted a strong connection to the outdoors. This is a cliché and every project in L.A. talks about that connection, but in this case the adjacent canyon wall forms a sort of amphitheater. Because of the steepness of the canyon slopes that ‘wall’ is ve
"We wanted a strong connection to the outdoors. This is a cliché and every project in L.A. talks about that connection, but in this case the adjacent canyon wall forms a sort of amphitheater. Because of the steepness of the canyon slopes that ‘wall’ is very immediate to the house and the outdoor dining area especially."

Appears in

Advertising